Bridgerton Netflix Daily

Bridgerton-ster maakt zich grote zorgen om tweede seizoen

Bridgerton is sinds zijn release op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. Recent sprak maker Chris Van Dusen zelfs de hoop uit om acht seizoenen van de reeks te mogen maken. Phoebe Dynevor, hoofdrolspeelster Daphne Bridgerton, heeft nu haar zorgen uitgesproken over een mogelijk tweede seizoen.

Tweede seizoen

Het lijkt een kwestie van tijd te worden tot het tweede seizoen van Bridgerton wordt aangekondigd. Het eerste seizoen werd tenslotte goed ontvangen en staat al wekenlang hoog in de top tien met meest populaire titels op Netflix. Phoebe Dynevor maakt zich grote zorgen om de opnames van een mogelijk tweede seizoen. Zij is bang dat de productie flink vertraagd kan worden in verband met de huidige situatie.

Vertraging

Dynevor zou het geweldig vinden als Bridgerton terugkeert voor een tweede seizoen, zo liet ze weten aan Deadline. Ze weet echter nog goed dat de opnames van het eerste seizoen vlak voor de pandemie waren afgerond. Ze maakt zich grote zorgen over de opnames van een nieuw seizoen. “Ik kan me niet voorstellen hoe het mogelijk is om onder deze omstandigheden te filmen. Er zijn zoveel extra’s en zoveel crewleden en het is een heel intieme show. Het verbaast me gewoon hoe we het moeten filmen onder de Covid-regels, tenzij er op tijd een vaccin is.”

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?