Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-ster Nicola Coughlan spreekt verwachtingen uit voor seizoen 2

Bridgerton-Netflix

Het eerste seizoen van Bridgerton scoort sinds zijn release op eerste kerstdag goed op Netflix. De romantische dramaserie neemt ons mee naar het Londen van de zeventiende eeuw. Daar gaat Daphne Bridgerton op zoek naar haar ware liefde, maar ondertussen zorgt Lady Whistledown met haar anonieme roddelblad voor problemen. Nicola Coughlan, een van de hoofdrolspeelsters uit het eerste seizoen, heeft zich in een uitgebreid interview met Variety uitgesproken over een mogelijk tweede seizoen van Bridgerton.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Bridgerton seizoen 1 nog niet hebt gezien

Bridgerton seizoen 2

Nicola Coughlan kroop voor Bridgerton in de huid van Penelope Featherington. Of ze nog terug mag keren voor een tweede seizoen, is afwachten. Tot op heden is er nog geen officiële bevestiging gekomen voor een vervolg. “We hopen allemaal dat de serie vernieuwd gaat worden. Het is leuk om het te maken en de reactie van de kijkers ging voorbij onze stoutste dromen. Maar tot het moment dat de Netflix-goden ons zegenen, weten we het niet.”

Mocht bij het tweede seizoen opnieuw gebruik gemaakt worden van de boeken van Julia Quinn, dan biedt seizoen 2 een kijkje in het leven van Anthony Bridgerton. “Dat zou ik geweldig vinden, want het houdt de show verfrissend en biedt een totaal ander perspectief. Anthony is zo’n ander karakter dan Daphne.”

Grote rol

Mogelijk krijgt Coughlan in seizoen 2 ook een grote rol. Aan het einde van het eerste seizoen werd duidelijk dat zij eigenlijk Lady Whistledown is. “De enige dingen die ik tot op heden weet, zijn dingen die ik zelf vermoed. Ze zal vast heel rijk zijn geworden, want na de eerste gratis nieuwsbrief krijgt ze ervoor betaald. Het fascineert me om te denken dat zij in die tijd de enige onafhankelijke rijke vrouw is. Ze verdient haar eigen geld.”

“Maar ik vraag me af: wat doet ze ermee? Waar gaat het heen? Ik weet ook niet wie het landgoed Featherington overneemt. Gaat Colin weg? Hoe lang is hij weg? En hoe moet het nu verder met Eloise?” Duidelijk is dan ook dat er nog genoeg verhaal over is voor een tweede seizoen. Het is nu afwachten of Netflix ook daadwerkelijk een tweede seizoen bestelt. Dat lijkt door de goede response een kwestie van tijd te worden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?