Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton vernieuwd voor nog twee extra seizoenen

Goed nieuws voor de fans van Bridgerton. Het eerste seizoen van de serie werd binnen no time een groot succes en achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een vervolg. Nu blijkt dat er ook al een derde en zelfs vierde seizoen is besteld.

Vernieuwd

Chris van Dusen, betrokken bij de serie als maker, showrunner en uitvoerend producent, maakte via Instagram bekend dat fans nog lang niet van Bridgerton af zijn. Door middel van een post maakte hij bekend dat Netflix de serie nog voor de release van het tweede seizoen al vernieuwd heeft voor een seizoen 3 en een seizoen 4. “Ik heb alles van mezelf in het maken van deze serie gestoken en de manier waarop de wereld het blijft omarmen, blijft me verbazen”, liet Van Dusen meteen weten.

Meer boeken

Dat het voor Bridgerton niet zou blijven bij één seizoen was al de voorspelling. De serie is tenslotte gebaseerd op de romans van Julia Quinn. In het eerste seizoen draaide het om de zoektocht van Daphne Bridgerton naar de ware liefde en in seizoen 2 staat Anthony Bridgerton centraal. In de boekenreeks zijn in totaal acht boeken verschenen. Maker Chris van Dusen liet eerder dan ook al eens doorschemeren het liefst van alle boeken een seizoen te maken.

“Omdat dit een gezin is van acht kinderen en er acht boeken zijn, zou ik me graag concentreren op het vertellen van de verhalen en liefdesverhalen van alle Bridgerton broers en zussen”, vertelde Van Dusen na de release van het eerste seizoen. En of dat acht seizoenen worden? “Dat zou ik geweldig vinden. Bij succes zou dat geweldig zijn.” Voor nu mogen we ons eerst verheugen op het tweede seizoen.

➡ Lees ook: Nieuwe castleden voor Bridgerton seizoen 2 bekend

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?