Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton voegt Black Sails-actrice toe voor seizoen 3

In het derde seizoen van Bridgerton maken we kennis met een nieuw karakter. Netflix heeft bekendgemaakt dat Hannah New, vooral bekend vanwege haar rol in Black Sails, verantwoordelijk wordt voor de rol van Lady Tilley Arnold in het derde seizoen van de succesvolle serie. Ze wordt omschreven als een jonge en vurige weduwe.

Black Sails

New is voor fans van Black Sails geen onbekende. In die serie was ze verantwoordelijk voor de rol van Eleanor Guthrie. Ook was ze te zien als Leila in Maleficent. Nu staat haar een nieuwe rol te wachten, want in Bridgerton speelt ze een vurige weduwe.

Lady Tilley Arnold

Lady Tilley Arnold is op jonge leeftijd getrouwd en weduwe geworden. Ze geniet van alles wat de nalatenschap van haar overleden echtgenoot met zich meebrengt. Denk aan macht en privileges. Waarvoor Lady Tilley de serie binnenwandelt, is nog even de vraag. Naar alle waarschijnlijkheid zal ze een poging wagen het hart van Colin te veroveren. Het derde seizoen gaat tenslotte over de liefde tussen Penelope en Colin. Aangezien Lady Tilley echter niet terug te vinden is in de boeken, is haar precieze verhaallijn nog onduidelijk.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Bridgerton seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?