Laatste nieuws over Netflix

Britse komedieserie keert na één seizoen niet meer terug

De serie Hard Cell blijkt geen lang leven te krijgen. De komische serie van de Britse Catherine Tate zal namelijk geen tweede seizoen meer gaan krijgen. Tate zelf is daar overigens niet al te blij mee.

Doctor Who

Deze eeuw heeft Tate al heel was succesvolle producties achter haar naam staan. Zo was ze een belangrijke verschijning in The Office US als Nellie Bertram en zal ze dit najaar weer terugkeren in Doctor Who als Donna Noble. Op Netflix kreeg ze vorig jaar haar eigen komedieserie: Hard Cell.

Gevangenis

In de lijn van The Office was dit een mockumentaire, waarin ze zelf een grote rol speelde als Laura Willis. Ze was in een eerder leven eventplanner, maar nu gevangenisdirectrice. En daarin beleeft ze heel wat avonturen. Dit vertelt ze vol spanning en sensatie.

Niet blij mee

De beoordelingen waren niet al te best en de serie is dan ook niet verlengd. Dit komt door de cijfers niet als een verrassing, Tate was alleen niet heel blij met de mededeling. Vooral omdat ze dit niet rechtstreeks van Netflix zou hebebn gehoord. Het nieuws kwam tot haar via een agent.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?