Laatste nieuws over Netflix

Broadchuch seizoen 2 alweer terug op Netflix

Broadchurch seizoen 2 Netflix

Van vreugde, tot grote ontzetting en nu weer volle blijdschap. Netflix bracht ons wat betreft Broadchurch even in een achtbaan. Maandag werd het tweede seizoen toegevoegd, maar woensdagochtend werden wij overspoeld met meldingen dat de afleveringen van de Britse crimeserie weer waren verdwenen. Netflix heeft razendsnel gehandeld, want de serie is weer in zijn volledigheid terug!

Woensdagochtend hebben wij contact gehad met Netflix. “Er ging iets mis met de licenties, die opeens niet vernieuwd konden worden”, werd ons toen verteld. Het afwachten begon dan ook wanneer seizoen 2 van Broadchurch terug zou keren op Netflix. Uiteindelijk heeft de streamingdienst dus razendsnel weten te handelen. Binnen een dag zijn de afleveringen van deze razend spannende Britse serie terug.

Aan de kust van Dorset wordt in het eerste seizoen een elfjarige jongen dood gevonden. De politie met onder meer David Tennant in de hoofdrol gaat op zoek naar de dader. Aan het einde van het eerste seizoen wordt er iemand opgepakt en in het tweede seizoen zal de zaak voor de rechter komen. Maar is de goede dader gevonden en zal hij wel worden berecht? Ondertussen zal in het tweede seizoen ook een oude zaak van Alec Hardy (Tennant) opnieuw boven water komen. Want wat is eigenlijk de reden geweest dat Hardy in het kleine kustplaatsje terecht kwam?

Seizoen 3 van Broadchurch?

Ondertussen is het voor iedereen wachten op het derde seizoen van Broadchuch. Direct na de laatste aflevering van het tweede seizoen werd een derde seizoen aangekondigd. Daarna lag het project wel enige tijd stil. ITV bevestigde op 12 april 2016 definitief de cast voor het derde seizoen en in mei van 2016 zijn de opnames begonnen. Seizoen 3 van Broadchuch wordt pas in het voorjaar van 2017 op ITV verwacht, dus we zullen er op Netflix dus nog even op moeten wachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?