Laatste nieuws over Netflix

Brooklyn Nine-Nine acteur Andre Braugher na kort ziekbed overleden

Andre Braugher is vannacht na een kort ziekbed overleden. De acteur is vooral bekend voor zijn rol in de komedieserie Brooklyn Nine-Nine. Braugher is slechts 61 jaar oud geworden.

Kort ziekbed

De vertegenwoordigers van Braugher hebben het nieuws bevestigt aan de Amerikaanse media. Waar hij aan leed is niet naar buiten gebracht, slechts dat hij gestorven is na een kort ziekbed. Afgelopen jaar was hij nog tien afleveringen te zien in The Good Fight als Ri-Chard Lane. Het was zijn laatste klus.

Raymond Holt

Met liefst 65 acteerklussen heeft Braugher een lange carrière achter de rug. Voor velen zal hij vooral bekend zijn als Raymond Holt. Liefst 153 afleveringen speelde hij mee in Brooklyn Nine-Nine en verscheen ook één keer in New Girl in deze rol tijdens een cross-over. Daarnaast had hij rollen in onder meer Law & Order: Special Victims Unit, House M.D., Salt, Hack en Gideon’s Crossing. Zijn carrière begon met Homicide: Life on the Street. Zijn rol als Frank Pembleton leverde hem een Emmy Award op. En die prijs kwam nog een keer binnen voor Thief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?