Verwijderalarm

Brooklyn Nine-Nine gaat in september van Netflix verdwijnen

Slecht nieuws voor de fans van Brooklyn Nine-Nine. Netflix heeft namelijk laten weten dat komende maand de zeer geliefde komedieserie zal worden verwijderd. Halverwege september lopen de rechten af en zullen alle seizoenen uit het aanbod verdwijnen.

Zes seizoenen vertrekken

Van series wordt meestal een maand van te voren bekendgemaakt wanneer ze worden verwijderd. Ditmaal heeft Netflix dit via een social post naar buiten gebracht. Er zullen ook seizoenen van PAW Patrol en SpongeBob SquarePants verdwijnen, maar de grootste pijn zit in Brooklyn Nine-Nine. Deze komedieserie heeft momenteel zes seizoenen op Netflix en deze worden op 20 september geschrapt.

Vierde grote serie

Het gaat deze zomer hard met de grote series. Het is namelijk al de vierde grote serie waar Netflix afscheid van moet nemen. Dit begon met Sherlock en daarna volgden Orphan Black en Once Upon a Time. Deze fantasyreeks is dinsdag voor het laatst te zien op Netflix. Once Upon a Time verkast naar Disney+. Of Brooklyn Nine-Nine nog ergens anders te zien zal zijn in Nederland is op dit moment nog niet duidelijk. Er is namelijk ook een zevende seizoen gemaakt en het achtste seizoen is onderweg.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?