Laatste nieuws over Netflix

Brooklyn Nine-Nine krijgt achtste seizoen

Brooklyn Nine-Nine seizoen 5 Netflix

De grappen en grollen van Brooklyn Nine-Nine zijn nog lang niet afgelopen. Er is namelijk een achtste seizoen besteld van de sitcom met Andy Samberg en dat terwijl de reeks anderhalf jaar geleden nog werd gecanceld.

Succesvolle doorstart bij NBC

FOX bracht Brooklyn Nine-Nine vijf seizoenen op de buis, maar in mei 2018 werd de stekker eruit getrokken. Het duurde echter slechts een paar dagen voor NBC de serie al had opgepakt. Er volgde begin dit jaar een zesde seizoen en het zevende seizoen zal op 6 februari 2020 op de Amerikaanse zender gaan beginnen. Ook in 2021 is de komende vervolgens dus te zien.

Wanneer komt het vervolg op Netflix?

Op Netflix zijn momenteel de eerste vijf seizoenen te zien van Brooklyn Nine-Nine en is het dus nog wachten op het eerder dit kalenderjaar in Amerika uitgezonden seizoen. De streamingdienst heeft nog geen releasedata bekendgemaakt, wel verschenen er op de socials de laatste tijd een aantal filmpjes van Brooklyn Nine-Nine. Het kan zomaar het voorzetje zijn richting het nieuwe seizoen. Seizoen 5 werd overigens in december 2018 toegevoegd en het komt regelmatig voor dat seizoenen met een pauze van een jaar op Netflix verschijnen.

Wil jij als eerste weten wanneer het nieuwe seizoen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?