Laatste nieuws over Netflix

Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 eindelijk aangekondigd door Netflix

Het lange wachten is eindelijk voorbij voor de fans van Brooklyn Nine-Nine. Het zesde seizoen liet namelijk erg lang op zich wachten voor deze op Netflix verscheen in ons land. Eerder dit jaar was het in andere landen al raak, maar moesten wij dus nog wachten. In juni is dat eindelijk voorbij.

Juni begint het feest

Op 5 juni is het dan eindelijk zover. Een dag eerder wordt het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine al toegevoegd in België, maar op 5 juni is het zover voor Nederland. Dat wordt nu al een drukke dag, want dan komt ook het laatste seizoen van 13 Reasons Why op Netflix. Fans van B99 hebben anderhalf jaar moeten wachten, want het vijfde seizoen werd in december 2018 toegevoegd.

Nieuwe zender

Dat het lang duurde komt onder meer door wijzigingen bij Brooklyn Nine-Nine zelf. De serie was in handen van FOX, maar na vijf seizoenen besloot FOX om de serie te cancelen. Dit tot ongeloof van veel fans en ook de makers zelf. Lang duurde dit niet. NBC nam de rechten namelijk een dag later al over en bestelde een zesde seizoen van achttien afleveringen. Inmiddels is er ook een zevende en achtste seizoen onderweg. Het zevende seizoen loopt momenteel in de Verenigde Staten.

Bekijk de trailer van Brooklyn Nine-Nine seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?