Laatste nieuws over Netflix

Brooklyn Nine-Nine voor tweede keer gecanceld; seizoen acht slotstuk

Brooklyn Nine-Nine komt nu echt tot een einde. De serie werd eerder al eens gecanceld door FOX, maar opgepakt door NBC. Ook deze zender heeft nu besloten om de komedieserie te stoppen. Na acht seizoenen wordt de reeks met Andy Samberg gecanceld.

Een tweede leven

In veel opzichten kent Brooklyn Nine-Nine parallellen met Lucifer. De serie werd in mei 2017 gecanceld door FOX. Deze zender hield toen een flinke opruiming en stopte onder meer deze series. Doordat de studio’s van NBC de komedie al maakten, nam de zender NBC de rechten binnen een dag over. Zo kreeg de reeks dan ook een vervolg. Lucifer volgde deels hetzelfde pad, maar dan naar Netflix. In 2021 komt er voor allebei de series alsnog een einde.

Dit najaar in Amerika

NBC heeft inmiddels drie extra seizoenen laten maken van Brooklyn Nine-Nine en dit jaar verschijnt in de Verenigde Staten het achtste seizoen. Dit zal het laatste seizoen zijn. De opnames zijn nog niet afgerond, waardoor het verhaal een volledig einde zal krijgen. Op Netflix in Nederland wordt het zevende seizoen in de zomer van dit jaar verwacht, vermoedelijk volgt dan dus in de zomer van 2022 het slotseizoen op de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?