Laatste nieuws over Netflix

Bruce Springsteen krijgt rol in Lilyhammer

Lilyhammer Seizoen 3 Netflix OriginalBruce Springsteen heeft een rol in het derde seizoen van Lilyhammer. De artiest, beter bekend als The Boss, zal in de Netflix Original verschijnen, die vanaf 21 november te zien zal zijn op de video-on-demand dienst. De verwachtingen voor de Noors-Amerikaanse coproductie zijn hooggespannen, want het budget is flink opgeschroefd.

Dat Bruce Springsteen in Lilyhammer terecht is gekomen is geen toeval. The Boss is namelijk een goede vriend van Steven van Zandt. Hoofdrolspeler Van Zandt is in de serie Giovanni Henriksen, de schuilnaam van Frank Tagliano. In het echte leven speelt hij echter al sinds de jaren zeventig in The E Street Band. Met deze band tourt hij al jaren samen met Springsteen.

Van Zandt heeft de serie mede geschreven en zo zijn de twee dan ook al snel een rol overeen gekomen in Lilyhammer. Springsteen speelt de eigenaar van een mortuarium. The Boss is niet de enige bekende die Van Zandt heeft ingeschakeld. Zo zal ook Tony Sirico opduiken, hij speelde samen met hem in The Sopranos.

The Boss in zijn vertrouwde rol

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie