Laatste nieuws over Netflix

Burgemeester Paul bespreekt Ginny & Georgia seizoen 2

Scott Porter heeft in een uitgebreid interview gesproken over het eerste seizoen van Ginny & Georgia. De acteur is verantwoordelijk voor de rol van Paul, de burgemeester van Wellsbury. In het eerste seizoen zagen we hoe Paul zijn hart verloor aan Georgia, de moeder van Ginny.

Vragen

Scott Porter vraagt zich zo nu en dan wel eens af waar Paul precies vandaan komt. “Wat burgemeester Paul betreft, heb ik sinds de eerste dag vragen over waar hij vandaan kwam. Hij ging naar Brown, heeft een Ivy League-opleiding gevolgd en heeft alles opgegeven om naar het buitenland te reizen, te backpacken, Engelse les te geven en een idee van de wereld te krijgen. Het is heel anders gegaan dan bij veel mensen die de politiek ingaan. Maar toen hij terugkeerde naar de Verenigde Staten, deed hij dat op magische wijze. Wat drijft zo iemand?”

Porter zou er dan ook graag achter willen komen waar Paul vandaan komt. “Ik ben erg enthousiast om meer over zijn familie te ontdekken en over waar hij vandaan komt. Ik denk dat de show dat geweldig opgebouwd heeft. Zelfs van de kleinste personages uit de serie krijg je een glimp van hun leven. Ik hoop dat we in de toekomst ook meer van dat gaan zien van Paul.”

Toekomst met Ginny

Ook de toekomst met Ginny werd besproken. “Ik houd van de combinatie van Paul en Georgia op een manier dat hij zichzelf schoon moet houden, maar hij weet dat Georgia bereid is vies te worden. Waar brengt dat hen in de toekomst? En dan, last but not least, hoe past hij in de familie van Ginny, Georgia en Austin? Zodra hij echt de lagen begint af te pellen waarop de familie is gebouwd, wordt het heel interessant.”

Steunen

In het eerste seizoen van Ginny & Georgia zagen we dat Paul en Georgia verloofd zijn. De duistere geheimen van Georgia lijken echter voor problemen te kunnen zorgen Zal Paul hem nog steunen als hij wist wat Georgia allemaal heeft gedaan? “Ik denk dat hij op persoonlijk niveau alles zou doen om Georgia te steunen, maar ik weet niet hoe hij kan ontsnappen aan wat ze heeft gedaan. Als het allemaal aan het licht komt op politiek niveau… Dat wordt heel, heel interessant.”

Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix

In april 2021 werd duidelijk dat Ginny & Georgia vernieuwd is voor een tweede seizoen. Wanneer seizoen 2 op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Wel blijken de makers al aan de slag met het tweede seizoen. “Ik weet dat Sarah en Deb hard aan het werk zijn voor het tweede seizoen en ik kan niet wachten op wat hierna komt.”

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Lees ook: Ginny & Georgia seizoen 2: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?