Laatste nieuws over Netflix

Cabaretaanbod krijgt forse uitbreiding

Het Nederlandse cabaretaanbod heeft op Netflix vandaag een forse uitbreiding gehad. Het afgelopen jaar zagen we behoorlijk wat voorstellingen verdwijnen, maar dat heeft de streamingdienst nu gecompenseerd. Van veel grote Nederlandse grappenmakers is nu hun meest recente voorstelling verschenen. In totaal verschenen er vrijdag 25 augustus 27 nieuwe titels op Netflix. Bekijk hier het complete aanbodoverzicht.

Bert op een vliegveld, Pieter zo goed als nieuw

Zo is van Bert Visscher zijn voorstelling Zelden Zoiets Gezien toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hebben we de drukke Groninger in eerdere programma’s al gezien op onder meer een treinstation, een kermis, een oude kolenmijn en bij een vuurtoren. Ditmaal runt Visscher een klein vliegveld, waar uiteraard weer veel mis gaat. Pieter Derks bespreekt in Zo Goed Als Nieuw zijn kijk op de actualiteit, al is er ook veel ruimte voor ‘klein leed’.

Zeven cabaretiers met nieuwe voorstelling

Naast Visser en Derks hebben ook Guido Weijers, Theo Maassen, Sara Kroos, Freek De Jonge en Najib Amhali een nieuwe voorstelling gekregen op Netflix. Het volledige overzicht:

Titel Jaar IMDb *
Sara Kroos: Van Jewelste  2015 7.8
Pieter Derks: Zo Goed Als Nieuw 2016 7.6
Freek de Jonge: Als Je Me Nu Nog Niet Kent 2015 7.2
Najib Amhali: Alles Komt Goed 2012 7.2
Theo Maassen: Zonder Pardon 2009 7.9
Guido Weijers: V 2016 7.5
Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien 2017 7.3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?