Laatste nieuws over Netflix

Cast Altered Carbon seizoen 2 bekendgemaakt

De cast voor het tweede seizoen van Altered Carbon is op speciale wijze bekendgemaakt. Eerder was al bekend dat hoofdrolspeler Joel Kinnaman niet terug zou keren en zijn rol wordt dan ook overgenomen. En juist door het bijzondere verhaal van Altered Carbon is dat geen enkel probleem.

Stack zorgt voor nieuwe lichamen

De serie speelt zich af in de toekomst, waarbij lichamen eigenlijk niets meer zijn dan een omhulsel. Het menselijk bewustzijn wordt overgezet door een zogenaamde ‘stack’. Een chip met het volledige bewustzijn die zo overgezet kan worden in een ander lichaam. Hierdoor blijven dezelfde personages voor een groot deel ook in het tweede seizoen van Altered Carbon actief, maar wel met een andere acteur.

Mackie wordt Kovacs

Wel terugkeren zijn Renee Elise Goldsbery en Chris Connor. Nieuw zijn Simon Missicke (Trepp uit Luke Cage seizoen 2), Torben Liebrecht, Dina Shihabi en James Saito. Zij vertoklen Ook nieuw is Anthony Mackie. Het was al eerder bekend dat hij de plek van Kinnaman over zou gaan nemen en dus Takeshi Kovacs speelt.

Altered Carbon seizoen 2

Het tweede seizoen van Altered Carbon is nu in productie en zal uit acht afleveringen gaan bestaan. De productie van het eerste seizoen nam erg veel tijd in beslag, hoe dat ditmaal zal zijn is onbekend. Een releasedatum is namelijk nog niet bekend. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Altered Carbon seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?