Laatste nieuws over Netflix

Cast Lucifer komt met grappige promo in aanloop naar seizoen 4

Het wachten op Lucifer seizoen 4 lijkt volgens de geruchten niet heel lang meer te duren. In de tussentijd verschijnt er af en toe al iets van de cast. Zo is er nu een grappige promo opgedoken van de cast van Lucifer.

Overstap naar Netflix

Na drie seizoenen trok FOX de stekker uit Lucifer en was het Netflix dat de serie op het nippertje wist te verlengen. In de grappige promo maken de hoofdrolspelers Cloe, Eve en Lucifer duidelijk dat er sinds de overstap naar de streamingdienst toch echt niets is veranderd. “En ik bedank alle fans dat ze ons naar het beloofde land hebben gebracht”, grapt Tom Ellis.

Aanhoudende geruchten over Lucifer

En of er veel gaat veranderen aan de serie? Nee… al gaan we blijkbaar nóg meer zien van Lucifer! De serie werd afgelopen zomer door Netflix overgenomen en de opnames zijn in het najaar al van start gegaan. Aanhoudende geruchten zijn dat Lucifer richting de zomer seizoen 4 zou mogen verwelkomen, een bevestiging daarover is nog niet door Netflix gegeven. Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 4 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk alvast de grappige promo van Lucifer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?