Laatste nieuws over Netflix

Cast en plot seizoen 2 Dirty John bekendgemaakt

Dirty John Netflix seizoen 1

Het tweede seizoen van Dirty John is in aantocht. De verfilming van de razend populaire podcast krijgt ieder seizoen een nieuw verhaal. In het tweede seizoen zijn de hoofdrollen weggelegd voor Amanda Peet en Christian Slater.

Dirty John: The Betty Broderick Story

Dirty John zal als een anthologie serie gaan fungeren, zoals ook bijvoorbeeld American Crime Story, Fargo of True Detectives. Ieder seizoen is een compleet nieuw verhaal, maar wel in hetzelfde genre. Het nieuwe seizoen krijgt dan ook de subtitel Dirty John: The Betty Broderick Story mee.

John Meehan

In het eerste seizoen draaide het om een alleenstaande moeder die viel voor de charmes van John Meehan. Al snel bleek alleen dat niets was wat het lijkt. De serie is gebaseerd op de podcast Dirty John, waarin een journalist van de Los Angeles Times het waargebeurde verhaal compleet heeft uitgediept.

Dubbele moord

Voor Dirty John: The Betty Broderick Story zal opnieuw een liefdesverhaal worden verfilmd waarin het helemaal mis ging. Ditmaal speelt het verhaal zich af tussen de jaren ’60 en ’80 van de vorige eeuw. Een zaak die door Oprah Winfrey al eens ‘Amerika’s ergste scheidingen’, die zou uitdraaien op een dubbele moord.

Een nieuwe vrouw gooit alles overhoop.

Amanda Peet zal het hoofdpersonage spelen: Betty, een blonde vrouw uit Zuid-Californië. Ze is getrouwd met haar knappe college-vriend Dan (gespeeld door Christian Slater). Betty steunt Dan door dik en dun tijdens zijn medische en juridische opleiding. Dat levert uiteindelijk succes op in San Diego. Betty kan gaan genieten van haar leven tót Dan een nieuwe werknemer inhuurt: Linda. De slimme en mooie jonge vrouw die alles overhoop gooit.

Van Bravo naar USA Network

De serie Dirty John werd in de Verenigde Staten uitgezonden door Bravo. Deze zender had de serie al verlengd voor een tweede seizoen, waarna de rechten toch overgingen naar USA Network. Deze omroep is ook verantwoordelijk voor onder meer Suits en Shooter. Netflix heeft de internationale streamingrechten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de exacte releasedatum van Dirty John seizoen 2 bekend is gemaakt door Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!