Laatste nieuws over Netflix

Cast That ’90s Show krijgt definitieve vorm; opnames gepland

De cast van That ’90s Show, de spin-off revival van That ’70s Show, heeft vorm gekregen. Het was al bekend dat veel gezichten uit de originele sitcom terug zullen keren, al dan niet in grote of kleine bijdrages. Nu zijn ook de nieuwe personages bekendgemaakt.

Kitty en Red opnieuw in Point Place

We gaan naar Wisconsin 1995, waar Kitty en Red nog altijd in Point Place wonen. Eric en Donna hebben een dochter (Leia Forman) en die zal in de zomervakantie op bezoek gaan bij Kitty en Red. Dit is het vertrekpunt van de serie, waarbij oma en opa dus een vaste rol zullen hebben. Andere personages uit de originele serie zoals Eric, Donna en Michael zullen in ieder geval in gastrollen verschijnen. Dit hoeft alleen niet verwacht te worden van Steven, gespeeld door Danny Masterson. Masterson heeft namelijk een rechtszaak tegen zich lopen wegens ontucht.

Nieuwe lichting is bekend

Er zullen een zestal nieuwe personages in de serie opduiken, in alle gevallen tieners. Het is inmiddels bekend om welke personages dit zal gaan, namelijk:

  • Leila Forman: 14-jarige dochter van Eric en Donna. Omschreven als slim en brutaal
  • Gwen: een 14-jarige tengere prachtpatser, die zich kleed met roze haren en gescheurde spijkerbroeken
  • Nate: De twee jaar oudere broer van Gwen en een echte Midwestern. Het liefst rijdt hij rond in zijn Dodge-minibus
  • Jay: Een 15-jarige romanticus, wil een filmregisseur worden en loopt daarom continu met een camera rond
  • Ozzie: De beste vriend van Gwen, 14, en openlijk homoseksueel. Hij is daarbij goudeerlijk
  • Nisha: 15-jarige die uit een gezin komt met overpresteerders. Ze is zelf ook intelligent, maar vooral rebels. Nate en Nisha zijn aan het daten

Opnames staan gepland

De opnames van That ’90s Show staan gepland voor begin 2022 in Los Angeles. Het is de verwachting dat met name Laura Prepon en Topher Grace als Eric en Donna een grotere rol zullen hebben als ouders van Leila. Hoevaak de verdere bekende gezichten zullen opduiken is voorlopig afwachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?