Laatste nieuws over Netflix

Cast The Umbrella Academy warmt ons op: “Best is yet to come”

The Umbrella Academy is één van de meest epische series van de afgelopen jaren op Netflix. Drie reeksen zijn er geweest en de familie keert nog één keer terug voor het vierde en laatste seizoen. De cast heeft hier alvast een blik op geworpen en weet één ding zeker. Dit wordt het beste seizoen ooit!

Onderlinge verhoudingen volledig verziekt

In The Umbrella Academy wordt een groep kinderen grootgebracht door een rijke man, die hun superkrachten wil benutten. Maar wat gaat er achter schuil? Door de seizoenen heen reizen ze door de tijd, waardoor ze hun eigen toekomst ook veranderen. Aan het einde van het derde seizoen keert de groep terug naar hun ‘eigen tijd’, maar lijkt niet meer alles te zijn zoals het was. En de onderlinge verhoudingen zijn volledig verziekt.

Episch slotstuk

Door alle stakingen hebben de opnames enige tijd stilgelegen en is het de vraag of het nog gaat lukken om The Umbrella Academy seizoen 4 in 2024 te laten verschijnen. Tijdens de eerste opnames waren alle castleden in ieder geval door het dolle heen, zoveel wordt duidelijk in het deze week verschenen filmpje ter ere van Geeked Week. Het beste seizoen tot nu toe komt eraan, zo laten de castleden weten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?