Laatste nieuws over Netflix

De eerste beelden van Marco Polo seizoen 2

Marco Polo seizoen 2 Netflix 2

Marco Polo seizoen 2 staat voor de deur. Ruim anderhalf jaar na de lancering van het eerste seizoen zal vanaf 1 juli deel twee te zien zijn. Het lange wachten zit er nu dus bijna op en de laatste maand komen we ook nog wel door, zeker aan de hand van de eerste beelden van Marco Polo seizoen 2!

Marco Polo is, natuurlijk, gebaseerd op de verhalen van de ontdekkingsreiziger uit de dertiende eeuw. De avonturen aan het Chinese hof van Kublai Khan worden in Marco Polo schitterend in beeld gebracht. Seksuele intriges, rivaliteit, verraad en hebzucht. Daar draait het om in Marco Polo seizoen 2. De castleden zijn grotendeels bekende gezichten uit het eerste seizoen, maar er worden ook nieuwe karakters geïntroduceerd.  Vanaf 1 juli zijn deze te zien in Marco Polo seizoen 2.

Eerste beelden Marco Polo seizoen 2

Welke kant Marco Polo seizoen 2 precies op gaat is nog niet bekend. Het is bijvoorbeeld nog wachten op de officiële trailer. Deze zal later deze maand ongetwijfeld getoond worden door Netflix. Er zijn al wel een aantal beelden vrijgegeven door Netflix, om toch alvast een beeld te krijgen van het nieuwe seizoen. Deze beelden kun je hieronder bekeken.

Marco Polo seizoen 2 Netflix 4

Marco Polo seizoen 2 Netflix 2

Marco Polo seizoen 2 Netflix 4

Marco Polo seizoen 2 Netflix 4

Marco Polo seizoen 2 Netflix 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?