Laatste nieuws over Netflix

Chef’s Table in februari terug op Netflix

Chef's Table seizoen 3 Netflix
De veelgeprezen Netflix Original Chef’s Table keert in februari terug met het derde seizoen. Er zijn reeds twee seizoenen van deze culinaire reeks verschenen, plus een seizoen over de Franse keuken. In seizoen 3 van Chef’s Table worden wederom zes chefs over de hele wereld bezocht. Vanaf 17 februari staat Chef’s Table seizoen 3 online.

Beproefd concept

Chef’s Table werd in 2015 voor het eerst gelanceerd door Netflix. Het recept van de serie is simpel: zes chef’s geven een inkijkje in hun keuken en geven een nieuwe dimensie aan de gastronomie. Het bleek een succes en dat is niet geheel verrassend. Kookprogramma’s zijn al jaren populair op de lineaire televisie. Programma’s als Masterchef en Heel Holland Bakt worden zeer goed bekeken. Ook buiten Nederland scoren dergelijke programma’s goed en dus was de stap van Netflix vrij logisch.

Van een competitie in Chef’s Table is overigens geen sprake. De culinaire sterren tonen hun passie voor de gastronomie. In seizoen 3 van Chef’s Table is dat ook zo. Wederom zijn er zes chef’s bezocht. Een aantal hiervan zijn gerenommeerd, terwijl andere chef’s nog niet ontdekt zijn. In tegenstelling tot de voorgaande seizoenen wordt de reikwijdte van de serie uitgebreid in deel 3. Zo wordt een chef bezocht die in een boeddhistische tempel op het platteland van Zuid-Korea leeft en werkt. Deze chef’s zijn in Chef’s Table seizoen 3 te zien: Jeong Kwan, Baekyasa Temple (Zuid-Korea), Vladimir Muhkin, White Rabbit (Moscou, Rusland) Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Berlijn, Duitsland) Virgilio Martinez, Central (Lima, Peru) Ivan Orkin, Ivan Ramen (New York, New York) Nancy Silverton, Osteria Mozza, (Los Angeles, Californië).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?