Laatste nieuws over Netflix

Chesapeake Shores haakt gelijk in op cliffhanger seizoen 5

Het zesde seizoen van Chesapeake Shores is recent aangekondigd en de showrunner heeft nu alvast een tipje van de sluier gelicht. Het zesde seizoen van deze Hallmark-serie wordt ook gelijk het slotstuk van de reeks.

Cliffhanger seizoen 5

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores eindigde met een flinke cliffhanger. Lange tijd was het doodstil rondom de serie en veel fans vreesden dat ze eeuwig verder moesten zonder een antwoord te krijgen op de prangende vraag. Dat blijkt niet het geval te zijn door de verlenging. Daar komt nog eens bij dat het zesde seizoen begint waar het vijfde is afgelopen. Geen tijdsprong dus, verklapt showrunner Phoef Sutton.

Drie grote momenten

Let op: deze alinea bevat spoilers! Het vijfde seizoen eindigde ermee dat Connor O’Brien een op een het oog hartaanval kreeg. Ondertussen belde Abby met iemand om uit te gaan op een date, maar of het Evan of Jay was… Dat werd nog niet verklapt. En tenslotte moet Megan de keuze maken. Gaat ze voor haar droombaan in Los Angeles of gaat ze voor Mick.

Wie belde Abby?

Sutton heeft nu van zich laten horen. “Het zesde seizoen zal beginnen waar het vijfde eindigde. De eerste aflevering speelt zich op dezelfde avond af en veel van de vragen zullen worden beantwoord. Inclusief het antwoord op de vraag wie Abby belde.” De tien afleveringen zullen deze zomer verschijnen op Hallmark. Een dag na de uitzending in de Verenigde Staten zal de episode ook te zien zijn in Nederland op Netflix.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?