Laatste nieuws over Netflix

Chesapeake Shores-maker houdt hoop op vervolg: “Laatste nog niet gezien”

Chesapeake Shores is inmiddels ten einde gekomen. Op maandag 17 oktober werd de laatste aflevering van de serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ondanks dat er door Hallmark Channel voor gekozen werd om na zes seizoenen een punt te zetten achter de serie, is er nu toch hoop op een vervolg. Dat laat maker Phoef Sutton weten in een interview met TV Insider.

Vervolg

Sutton krijgt in een uitgebreid interview de vraag voorgelegd wat de kans op een vervolg is. Bijvoorbeeld een spin-off, een film of toch een nieuw seizoen. “Ik kan daar nog niets over kwijt, maar we zijn in gesprek over zoiets. Ik weet nog niet precies hoe het eruit gaat zien, maar ik denk niet dat je het laatste van de O’Briens al gezien hebt. Laten we het zo zeggen.”

Toekomst

Dat betekent dat de serie in de toekomst mogelijk toch een soort van vervolg krijgt. Dat nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, want al vaker is gesproken over een Chesapeake Shores film. Mede door de pandemie ging dat toen echter niet door. Binnenkort mogen we ons mogelijk toch opmaken voor een soortgelijk iets.

Snel afgerond

Uit het interview bleek ook dat Sutton graag nog een aantal seizoenen door was gegaan. Zo had hij nog best veel verhalen klaarliggen. “De laatste twee afleveringen waren eigenlijk een seizoen op zichzelf geweest. Er gebeurt veel in die twee afleveringen, maar ik wilde kijkers niet zo achterlaten.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?