Laatste nieuws over Netflix

Chesapeake Shores seizoen 3 na vertraging alsnog wekelijks te zien

Vol verwachting klopte ons hart maandag, want het derde seizoen van Chesapeake Shores zou beginnen op Netflix. De Hallmark-serie zou net zoals tijdens het tweede seizoen wekelijks te zien zijn, slechts een dag na de uitzending in de Verenigde Staten. Het bleef echter stil, tot nu! Op 10 augustus is het alsnog zo.

Abby terug naar Chesapeake Shores

In Chesapeake Shores volgen we het leven van Abby O’Brien-Winters. De succesvolle carrièrevrouw besluit terug te keren met haar twee dochters naar haar geboortedorp: Chesapeake Shores. Uiteindelijk besluit ze te blijven. Ze komt daar onder meer Trace Riley tegen, maar eerste liefde.

De rust is weg na de tour van Trace

Trace is een muzikant en aan het begin van het derde seizoen zal hij terugkeren van een tournee. Deze was zo succesvol dat het wel gevolgen heeft voor Abby en haar kinderen. Het zo rustige dorp wordt opeens ‘opgeschrikt’ door journalisten, die gaan graven in hun privéleven. Het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen, waarvan de eerste op 10 augustus zal verschijnen op Netflix. Het uitzendschema van de daaropvolgende afleveringen is hier te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?