Laatste nieuws over Netflix

Chesapeake Shores seizoen 4 en spin-off film aangekondigd

Chesapeake Shores is vernieuwd voor een vierde seizoen. Daarnaast heeft Hallmark Channel ook aangekondigd dat er een spin-off film op komst is gebaseerd op de serie. Veel goed nieuws dus voor de Chesapeake Shores, al lijkt de vernieuwing ook slecht nieuws met zich mee te brengen.

Chesapeake Shores

Chesapeake Shores is al jarenlang een succes bij Hallmark Channel. De serie doet het zelfs zo goed dat het is uitgegroeid tot de meest bekeken serie ooit bij de zender. In Nederland kunnen we de serie bekijken op Netflix. Toch is Hallmark de partij die bepaalt of er nog nieuwe seizoenen volgen. Chesapeake Shores kan rekenen op een vierde seizoen. Dat seizoen zouden we al in de zomer van 2019 kunnen verwachten.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een spin-off film die gebaseerd is op Chesapeake Shores. In de film draait het om de O’Brien-zussen Abby, Bree en Jess, gespeeld door Meghan Ory, Emilie Ullerup en Laci Mailey. Wanneer die film verschijnt, is nog niet duidelijk.

Toekomst Chesapeake Shores

Naast al het goede nieuws van Chesapeake Shores, is er mogelijk ook slecht nieuws. De makers hebben er namelijk voor gekozen om het aantal afleveringen voor seizoen 4 flink terug te schroeven. Waar voorheen werd gekozen voor tien afleveringen per seizoen, bestaat seizoen 4 slechts uit zes afleveringen.

In het verleden is wel vaker gebleken dat het terugdringen van het aantal afleveringen al wat zei over de toekomst van een serie. Het zou dan ook maar zo kunnen dat seizoen 4 het laatste seizoen is. Zolang Hallmark Channel daar echter geen officiële uitspraken over heeft gedaan, blijft het gissen. Mocht seizoen 4 in de zomer van 2019 worden uitgezonden bij Hallmark, kunnen we daarna op Netflix waarschijnlijk ook razendsnel aan de slag met het nieuwe seizoen. De uitzendingen van seizoen 3 werden wekelijks toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 4 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?