Trailers

Chesapeake Shores seizoen 5 trailer: Trace en Abby, hoe loopt het af?

Chesapeake Shores is eindelijk terug met seizoen 5 en daarin gaan grote zaken gebeuren. Eerder kwam namelijk al naar buiten dat Trace (gespeeld door Jesse Metcalfe) de serie zal gaan verlaten. Maar hoe? Dat zullen we snel weten.

Trace en Abby

De trailer is nu namelijk verschenen en daarin zien we een mix van de laatste beelden van seizoen 4. En een later gesprek tussen Trace en Abby. Hoe gaat het aflopen tussen de twee, het lijkt er voorlopig op dat Trace het stadje zal verlaten. En hij vindt dat Abby iemand verdient die beter is dan hijzelf.

Evan McKenzie

Het is één van de verhaallijnen van het vijfde seizoen, waarin ook een nieuw personage zal verschijnen. Namelijk Evan McKenzie, een succesvolle zakenman die nieuwe projecten naar het Chesapeake Shores brengt. En we volgen uiteraard alle andere vaste dorpsbewoners met hun verdere leven.

In augustus terug

Chesapeake Shores begint in de Verenigde Staten op Hallmark op zondag 15 augustus. De afgelopen seizoenen waren in Nederland wekelijks te volgen via Netflix, een aantal dagen na de uitzending in de Verenigde Staten. Het is nog onduidelijk of dit nu wederom het geval zal zijn.

Bekijk de trailer van Chesapeake Shores seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?