Laatste nieuws over Netflix

Chesapeake Shores-ster verklapt: ‘Zo zou toekomst eruit hebben gezien’

Tot groot verdriet van veel fans kwam Chesapeake Shores vorig jaar ten einde. Brendan Penny, die voor de serie in de huid kroop van Kevin O’Brien, heeft nu maanden na de release van het laatste seizoen laten weten wat er met zijn karakter zou zijn gebeurd als de serie verder was gegaan. Dat deed hij in een exclusief interview met Express.

Vredig afgesloten

Chesapeake Shores werd vredig afgesloten toen duidelijk werd dat de O’Brien familie uitbreiding verwachtte. Kevin O’Brien en zijn vrouw Sarah Mercer werden de trotse ouders van een zoon. Tijdens de seizoensfinale werd het gelukkige koppel omringd door familie die baby Mick O’Brien bewonderden. Toch vroegen veel fans zich af hoe het verhaal van de familie verder zou zijn gegaan als er meer seizoenen waren gemaakt.

Het verhaal

Over zijn eigen karakter vertelt Brendan: “Ik denk dat hij zijn medische opleiding heeft afgerond en dat hij dokter is geworden. Of ze nu wel of niet in de buurt van Chesapeake bleven, ze zouden daar vast zijn gebleven als de serie doorging… Ik denk dat ze gewoon waren doorgegaan, ze begonnen hun eigen O’Brien-familie. Ze voeden kinderen op en proberen er echt te zijn voor elkaar en op die manier door het leven te gaan”, aldus Brendan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?