Laatste nieuws over Netflix

Chesapeake Shores stiekem al verlengd voor zesde seizoen?

Het heeft er alle schijn van dat we ons op kunnen gaan maken voor een zesde seizoen van Chesapeake Shores. De romantische dramaserie van Hallmark kende vorige maand de seizoensfinale van de vijfde campagne. Daarna bleef het kortstondig stil, tot nu.

Productie staat gepland

Sites zoals Production Weekly houden nauwkeurig bij wat er ingepland staat in de diverse studio’s en opnamelocaties. Daar komt met enige regelmaat nieuws naar voren, zo ook nu. Er staat namelijk al een opname gepland voor Chesapeake Shores seizoen 6 in april 2022. Een officiële verlenging is dit niet, want er is nog geen bevestiging van de Amerikaanse zender.

Abby O’Brien wacht op bevestiging

En die bevestiging is waar de castleden zelf op wachten. Meghan Ory, oftewel Abby O’Brien in Chesapeake Shores, heeft het nieuws gedeeld op haar Istagram-account. Daarbij meldt ze echter wel dat ze van Hallmark nog niets heeft vernomen. Daarop volgden ook de serie-account en acteur Treat Williams (Mick O’Brien) met posts over het bericht. Zo lijkt de buzz alvast te worden gevoed. Gezien de opnieuw goede ontvangst van het vijfde seizoen lijkt dit alles toch slechts een kwestie van tijd.

➡ Chesapeake Shores seizoen 6: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?