Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Chesapeake Shores-film? Maker geeft teleurstellende update

Twee jaar geleden werd bekend dat Hallmark werkt aan een spin-off film voor Chesapeake Shores. Sindsdien is het echter stil geworden rondom de film. Het was de bedoeling dat de drie O’Brien zussen een flinke reis zouden maken voor een huwelijk en de opnames hadden plaats moeten vinden in Europa, maar corona gooide roet in het eten. Uitvoerend producent Daniel Paulson geeft nu uitleg.

Teleurstellende update

De spin-off film van Chesapeake Shores had een flinke happening moeten worden. De drie zussen Jess (Lacy Mailey), Abby (Meghan Ory) en Bree (Emilie Eullerup) hadden op locatie moeten opnemen. Toch kwam er tot op heden helemaal niks van de film terecht. “Ik heb die vraag aan Hallmark gesteld, het is hun beslissing. Ik zou graag holiday of specials voor ze maken en ik weet dat dat bij When Calls the Heart al gebeurd is. Misschien als de fans zich uitspreken dat we er één kunnen doen. We hadden het er vorig jaar over om er één te doen, maar COVID-19 stak zijn kop op.”

Op locatie

“Het zou een film op locatie worden waar de drie zussen ergens heen zouden gaan, omdat ze samen geweldig zijn. We spraken over Ierland, aangezien de familie daar vandaan komt en hebben zelfs een script geschreven. Elk seizoen zouden we een andere exotische locatie doen”, vertelde Paulson. Ondanks dat de plannen voor een spin-off film voor nu in de ijskast zijn geplaatst, is er wel hoop voor de toekomst. Het is nu wachten tot Hallmark Channel opnieuw plannen maakt voor een spin-off.

➡ Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 6?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?