Trailers

Chilling Adventures of Sabrina deel 3: Straight to Hell

Het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina komt over twee weken op Netflix. Tijd dus voor de voorpret, waarin Sabrina weet uit te pakken met een heuse videoclip. En dat Straight to Hell!Want de half heks, half mens is nog lang niet klaar met haar strijd in de twee werelden.

Delen en seizoenen maken het verwarrend

Op 24 januari komt het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina. Doordat de serie in delen in plaats van seizoenen wordt gebracht is het wat verwarrend. Vorig seizoen verschenen deel 1 en deel 2, wat samen eigenlijk één seizoen vormde. Nu begint dus het tweede seizoen, die volledig uit zestien afleveringen zal bestaan. Het derde deel komt nu met acht afleveringen, zodat het vierde deel over een aantal maanden verschijnt.

Welcome to Hell

De serie Chilling Adventures of Sabrina begon op haar zestiende verjaardag. Dat was het moment dat Sabrina haar leventje als mens achter zich moest laten en verder gaan als heks. Die stap bleek voor haar toch te groot, want ze wilde haar vrienden niet zomaar opgeven. De prijs die ze hiervoor moest betalen was groot, want de duistere wereld wilde Sabrina natuurlijk niet zomaar laten gaan. Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) wacht nieuwe gevaren, want de bijbehorende tekst was al ‘Welcome to Hell’ en nu is er ook het nummer Straight to Hell! De komende dagen zal er vermoedelijk nog een trailer verschijnen.

Bekijk Straight to Hell van Chilling Adventures of Sabrina

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?