Laatste nieuws over Netflix

Chilling Adventures of Sabrina gecanceld na vier seizoenen

Netflix heeft wederom één van zijn series geannuleerd. Na vier seizoenen houdt het op voor The Chilling Adventures of Sabrina. De serie ging in oktober 2018 van start en speelt zich af in hetzelfde universum als Riverdale. Fans mogen zich nog één keer opmaken voor een gloednieuw seizoen en dan stopt het voor Sabrina.

Enorme eer

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa reageerde op het nieuws. “Werken aan Chilling Adventures of Sabrina was vanaf dag één een ongelooflijke eer. De cast, beginnend met Kiernan als iedereens favoriete tienerheks, was een groot plezier. Ik ben meer dan dankbaar voor de crew, schrijvers, editors, assistenten en iedereen die zoveel liefde in deze donkere show heeft gebracht.”

“Ik ben ook dankbaar voor onze partners: Netflix, Warner Bros., Berlanti Television en Archie Comics omdat ze ons het verhaal lieten vertellen wat wij wilden vertellen, op de manier hoe wij dat wilden. We kunnen niet wachten tot iedereen aan de slag kan met deel 4”, aldus Aguirre-Sacasa.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix

Chilling Adventures of Sabrina keert nog één keer terug voor acht gloednieuwe afleveringen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar gesproken wordt over een lancering in de herfst van 2020. Mogelijk dat opnieuw gekozen wordt voor een release rondom Halloween. Het nieuws met betrekking tot de annulering van Sabrina volgt één week na de annulering van Riverdale spin-off Katy Keene.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?