Laatste nieuws over Netflix

Choose Love: Eerste interactieve romantische komedie op Netflix

De interactieve films gaan nu ook het romantische spectrum bereiken. Netflix heeft in de afgelopen jaren een aantal films gebracht waarin je als kijker zelf invloed had op de afloop. Dat zal nu ook het geval zijn voor Choose Love, de eerste interactieve romantische komedie van Netflix.

Interactieve films op Netflix

De afgelopen jaren heeft Netflix flink wat interactieve films gelanceerd. Dit zijn vooralsnog voornamelijk kinderfilms geweest en Bear Grylls-reeksen van You vs Wild. Daarin stond je voor de keuze hoe Bear zijn pad door de wildernis ging vervolgen. De meest bekende en vooral besproken interactieve film was Black Mirror Bandersnatch. De ontvangst was wisselend. Kijkers vonden het leuk om zelf keuzes te mogen maken, maar velen kwamen er ook achter dat ze juist geen keuze willen maken en gewoon willen kijken.

Choose Love

Voor Choose Love is de cast inmiddels bekend, deze zal bestaan uit Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster en Jordi Webber. De hoofdrol is voor Morana, die Cami Conway speelt. Die leeft een schijnbaar perfect leventje en haar vriend Paul staat op het punt om haar ten huwelijk te vragen. Juist op dat moment begint ze haar leven te overwegen. Heeft ze de goede keuzes gemaakt en is Paul wel de ware? Of had ze toch voor Rex moeten kiezen of haar eerste liefde Jack… En bij deze keuzestress komt de kijker om de hoek zetten! De releasedatum voor Choose Love is nog niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?