Trailers

Makers van The Rain komen nu met Chosen

Chosen is de nieuwe Deense Netflix serie. De reeks is afkomstig van de makers van The Rain, deze succesvolle apocalyptische serie draaide drie seizoenen lang. Eind januari debuteert nu Chosen.

Van regen naar een meteoriet

In The Rain draaide het om een broer en zus die jarenlang in een bunker hadden gewoond. Ze werden hierheen gebracht door hun ouders toen er een dodelijke regenbui over Scandinavië trok. In een verlaten wereld moesten ze hun weg zien te vinden en vooral zien te overleven. Nu komen dezelfde makers met Chosen, waarin het draait om een meteoriet.

Middelbo het middelpunt van Chosen

In het Deense dorpje Middelbo is zeventien jaar geleden een meteoriet ingeslagen. Het was voor even wereldnieuws, waarna het richting de achtergrond verdween. Emma duikt nu in het verhaal en ontdekt per toeval dat het verhaal van de meteoriet één grote leugen was. Wat was dan wel de waarheid en al snel blijkt dat dit vooral een zeer gevaarlijke waarheid is. Want wat is er nou daadwerkelijk neergestort in Middelbo? Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en deze episodes zullen op 27 januari op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van Chosen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?