Laatste nieuws over Netflix

Chris Hemsworth sluit deal voor vier Netflix-films

Chris Hemsworth zal de komende jaren veel te zien zijn op Netflix. De Australische acteur, die doorbrak als Thor, heeft dit jaar al een hit op de streamingdienst te pakken met Extraction. Daar komen nog zeker vier films bij.

Vier films maken

The Sunday Telegraph meldt namelijk dat de 37-jarige acteur een deal met Netflix heeft gesloten om vier films te gaan maken. De eerste daarvan is al bekend. Het gaat om Spiderhead. Welke films er nog meer worden gemaakt is nog niet duidelijk, wél zal er minimaal één worden opgenomen in Australië. Dit was één van de eisen van Hemsworth.

Spiderhead op Netflix

Spiderhead is gebaseerd op het verhaal van George Saunders, Joseph Kosinski is vastgelegd als regisseur. Spiderhead speelt zich af in de nabije toekomst. Veroordeelden krijgen de kans om medisch proefpersoon te worden in ruil voor een vermindering van hun celstraf. Twee gevangenen ondergaan een test, maar hierna beginnen ze te twijfelen aan hun eigen emoties en gaan op onderzoek uit.

Extraction een vervolg?

Extraction verscheen eerder dit jaar op Netflix en was direct een groot succes. Er wordt dan ook al langer gesproken over een tweede film. Director Sam Hargrave heeft laten weten dat hij veel ziet in een sequel. Gesprekken hierover zouden al gaande zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?