Laatste nieuws over Netflix

Chris Hemsworth staat op uit de dood in Extraction 2

Laten we eerlijk zijn, niet alle Netflix Originals zijn even goed. Vooral op het gebied van actiefilms laat de kwaliteit soms wat te wensen over, maar bij de keiharde film Extraction was dat zéker niet het geval. En het actiespektakel krijgt een vervolg!

Chris, die gaat toch dood?

Dat wisten we al, maar gisteren kwam Netflix op zijn ‘fanfestival’ Tudum met een spiksplinternieuwe teaser. Er moest immers nog een prangende vraag beantwoord worden, want: hoofdpersoon Tyler Rake (gespeeld door de Australische Hollywood-ster Chris Hemsworth)… die gaat toch dood aan het einde van deel 1?

Niet dus, zo kun je in de onderstaande teaser zien. De huursoldaat werd dan wel volgepompt met lood en viel van een hoge brug, tóch kreeg Magere Hein hem niet te pakken. Gelukkig maar, anders hadden we geen Extraction 2 gekregen.

‘Wat we nu toch weer van plan zijn…’

Hemsworth kwam hoogstpersoonlijk eventjes aan het woord op Tudum: “Denk je: deel 1 van Extraction zocht de limieten op, dan staat je wat te wachten. Wat Sam (Hargrave, regisseur en eerder stuntcoördinator bij Avengers: Endgame) nu toch weer in de planning hebben…”

We weten overigens nog niet wanneer Extraction 2 precies in première moet gaan. Op dit moment leeft Hemsworth vooral toe naar de release van zijn volgende Marvel-film Thor: Love and Thunder (6 mei 2022). Daarvóór komt de nieuwe Extraction-film sowieso niet uit, maar 2022 moet toch nog wel gehaald kunnen worden?

Geheimhouding? Nee joh

Overigens liet Hemsworth nog voor de release van het eerste deel weten over de opnames van het ‘actiefestijn’: “Het is één van de beste ervaringen op een set geweest die ik ooit heb gehad. We gaan proberen om nog een paar films voor jullie te maken.” Onlangs postte de Australiër nog een video van zichzelf op social media, waarin te zien was dat hij hard trainde om zo gespierd mogelijk te worden voor Extraction 2. Heel geheimzinnig kun je de acteur dus niet noemen…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?