Trailers

Clickbait de limited serie-opvolger van The Queen’s Gambit?

Clickbait kan zomaar de opvolger worden van The Queen’s Gambit. Een totaal ander genre, maar wel een volgende limited serie die de tongen los kan maken. Want het verhaal achter de thriller is super actueel in de huidige tijd waarin social media een grote rol speelt. Vanaf 25 augustus is de achtdelige reeks Clickbait te zien op Netflix.

Nick Brewer gaat dood bij vijf miljoen views

Nick Brewer is een geliefde vader, die op een dag vanuit het niets en onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt. Niet veel later verschijnt er een video op internet van een in elkaar geslagen Nick. In zijn handen heeft hij een bord met daarop de tekst: “Ik mishandel vrouwen. Als ik vijf miljoen views krijg zal ik sterven.” Wordt Nick bedreigd of is dit een bekentenis? Of allebei…

Wat is er echt waar?

Zijn zus en vrouw doen er alles aan om hem te vinden en te redden. Wanneer ze dat pad bewandelen, leren ze een kant van Nick kennen waar ze geen weet van hadden. In de achtdelige limited serie Clickbait wordt het verhaal verteld vanuit alle gezichtspunten. Het is daardoor een meeslepende thriller waarin de gevaarlijkste en meest ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van social media. En het onthult de steeds groter wordende breuken die er ontstaan tussen onze virtuele en echte persoonlijkheid.

Bekijk de trailer van Clickbait

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?