Laatste nieuws over Netflix

Cliffhanger Marcella eindelijk opgelost met derde seizoen

Na exact twee jaar wachten komt er een nieuw seizoen van Marcella. De Britse crimeserie van de makers van The Bridge kende een explosief einde van het tweede seizoen, waarin heel veel vragen werden opgeworpen. Daar komt dan nu eindelijk antwoord op.

Samenwerking met ITV

Het eerste seizoen met Anna Friel in de hoofdrol dateert alweer van 2016. De serie debuteerde op ITV en de Britse zender bracht exact twee jaar later het tweede seizoen. In het najaar van 2018 werd een derde seizoen aangekondigd, alleen daarna bleef het angstvallig stil. Dit voorjaar zouden de nieuwe episodes op ITV moeten verschijnen, maar vooralsnog zijn ze daar niet verschenen. Zodoende debuteert het derde seizoen nu op Netflix. Op 14 juni komen de acht afleveringen naar de streamingdienst.

Zwarte gaten in het geheugen

Marcella (gespeeld door Anna Friel) keert terug bij de politie nadat haar man haar heeft verlaten. Ze pakt een oude zaak op van een seriemoordenaar, alleen ze heeft een groot probleem. Ze ervaart namelijk zwarte gaten in haar geheugen. Wanneer Grace, de vrouw waarvoor haar man haar heeft verlaten, wordt vermoord vreest Marcella het ergste. Want heeft ze iets te maken met die moord? In het tweede seizoen staat een zaak van een kindermoordenaar centraal. Het aankomende derde seizoen zal antwoorden gaan geven op de mentale problemen van Marcella en haar nieuwe rol bij de politie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?