Laatste nieuws over Netflix

Cobra Kai nog láng niet ten einde + trailer seizoen 4

De release van Cobra Kai seizoen 4 staat al weer voor de deur en er is al een vijfde seizoen aangekondigd, maar wordt dat misschien het laatste seizoen van de op The Karate Kid gebaseerde serie? Nee, zegt producent Josh Heald: Cobra Kai will never die! Oftewel: de show is nog láng niet ten einde. De trailer van seizoen 4 is ook nog eens verschenen en onderaan dit artikel te zien!

“Het is eigenlijk gewoon gestoord!”

In een interview met het medium Screen Rant vertelt Heald dat er nog véél meer Cobra Kai-verhalen op de plank liggen: “Seizoen 5 wordt niet het eindpunt. Wij breien er in ieder geval geen eind aan, het is niet zo dat de kijker straks aanbeland op een punt waarop hij of zij zegt: nou, dit was het dan! Er gaat nog zó veel meer gebeuren, het is eigenlijk gewoon gestoord. Wij (het schrijversteam) zijn veel verder dan wat het publiek tot nu toe heeft kunnen zien. Seizoen 5 wordt weer een enorm seizoen”, gaat de producent verder, “met een hoop nieuwe smaakjes en een hoop zaken die je nog nooit gezien hebt. En nogmaals: het is niet het einde!”

Kreese krijgt hulp…

In het aankomende vierde seizoen van Cobra Kai komen alle bekende gezichten terug: van Eagle Fang-sensei Johnny Lawrence tot Miyagi Do-sensei Daniel LaRusso.  Het All Valley-toernooi staat weer voor de deur en bad guy John Kreese roept de hulp in van zijn oude Vietnam-strijdmakker en miljonair Terry Silver, om voor een staaltje sabotage te zorgen…

Vermoedelijk laten de nieuwe afleveringen van Cobra Kai de aanloop naar dit karatetoernooi zien en de vervelende streken die Kreese probeert uit te halen. Zoals bekend traint Lawrence’ zoon Robbie nu bij de Cobra Kai-dojo van Kreese, dus de confrontatie tussen Lawrence junior en senior wordt zo goed als zeker een van de hoofdpunten van de nieuwe afleveringen.

Makers zeggen steeds hetzelfde

Onlangs werd bekend dat Cobra Kai verlengd was voor een vijfde seizoen en de bovengenoemde Heald en zijn ‘makkers’ Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg lieten toen in een statement weten: “Ja! Er komt een vijfde seizoen. Seizoen 4 is zeker niet de zwanenzang van de show. Sterker nog, het einde is nog niet eens dichtbij. Jon, Hayden en ik hebben genoeg ideeën voor meerdere seizoenen; er moeten nog zó veel verhalen verteld worden voordat we bereid zijn om afscheid te nemen van Cobra Kai.”

Cobra Kai 4 op Netflix

Seizoen 4 van Cobra Kai gaat dus op 31 december in première op Netflix. Op seizoen 5 zul je daarna vermoedelijk een jaartje moeten wachten. De trailer voor seizoen 4 is alvast een kleine maand voor de release verschenen.

Bekijk de trailer van Cobra Kai seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?