Laatste nieuws over Netflix

Netflix denkt aan Cobra Kai-verrassing: spin-offs!

Cobra Kai seizoen 3 staat nog maar net op Netflix, maar de échte fan heeft alle tien de nieuwe afleveringen natuurlijk al gebinged. Dus… wanneer komt seizoen 4? En misschien komt er wel een verrassing!

Verhaal voor Cobra Kai seizoen 4 staat klaar

Laten we beginnen met seizoen 4, dat staat volgens de showrunners in ieder geval al in de steigers. In oktober kondigde Netflix al aan dat het door wilde met de populaire op de Karate Kid-films gebaseerde serie, en toen zijn de scriptschrijvers meteen aan het werk gegaan. Mogelijk hebben ze nu lamme vingers van het typen, want het verhaal van het vierde seizoen van Cobra Kai is al helemaal voltooid.

Spin-offs Cobra Kai op Netflix?

Dan de verrassing: showrunners Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg én Netflix komen in de toekomst misschien met heuse spin-offs van Cobra Kai! Schlossberg zegt tegen TVLine: “Pak onze carrières er maar bij, we maken eigenlijk altijd sequels. We worden verliefd op de personages die we creëren en vervolgens denken we ook hard na over spin-offs, dat is nu niet anders. Waar we ook mee bezig zijn, Cobra Kai zit altijd in ons achterhoofd, en daarom zeg ik volmondig ‘ja’, dit is zéker een mogelijkheid.”

In een eerder stadium lieten de showrunners al weten dat er ideeën op tafel liggen voor maar liefst vijf spin-offs. Waar die over zouden moeten gaan, is niet bekend. Krijgt Johnny Lawrence zijn eigen serie? Wordt er straks een serie gemaakt over de autodealership van Daniel LaRusso? Krijgen we John Kreese (vaker) te zien in Vietnam? Het kan allemaal!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?