Laatste nieuws over Netflix

Code 8 krijgt vervolg: Part II in 2024 met Robbie en Stephen Amell

De dystopische film Code 8 krijgt een tweede deel. De Canadese film debuteerde in 2019 en zonder al te grote aankondiging blijkt Netflix een tweede film te hebben gemaakt. Code 8: Part II zal in 2024 verschijnen met opnieuw Robbie én Stephen Amell in de hoofdrollen.

Abnormale krachten

In een stad waar mensen met superkrachten worden buitengesloten, wil een eerlijke dagloner zijn verboden vaardigheden gebruiken om zijn zieke moeder te redden. Het is de basis van Code 8. Nu staat deel 2 op de rol. In een wereld waarin 4% van de bevolking wordt geboren met abnormale krachten en zwaar wordt bewaakt door hightech robotica, vormt een ex-gevangene een team met de drugsbaron die hij verdacht om een jong meisje te beschermen tegen een corrupte politieagent.

Arrow

Een releasedatum heeft Netflix nog niet bekendgemaakt. Tijdens Geeked Week werd wel eerst de poster en daarna een teaser gedeeld. Daarin wordt duidelijk dat zowel Robbie als Stephen Ammel (Arrow) terug zullen keren. Het is dus nog wachten op de release, maar de eerste beelden maken alvast veel goed.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?