Laatste nieuws over Netflix

Collette speelt hoofdrol in Karin Slaughter-reeks Pieces of Her

Toni Collette gaat opnieuw een hoofdrol vertolken in een Netflix-serie. Na Unbelievable zal ze ook te zien zijn in Pieces of Her. Dit boek van Karen Slaughter wordt verwerkt tot een achtdelige serie. Het boek Pieces of Her, in Nederland verschenen onder de titel Gespleten, is een dramatische thriller.

Boek herschreven naar seriescript

De Australische actrice brak eind vorige eeuw door voor haar rol in The Sixth Sense. Daarna speelde ze in ontzettend veel films en heeft zich de laatste jaren ook toegelegd op series. Unbelievable was daarbij een groot succes en nu zal ze dus opnieuw op Netflix te zien zijn. De productie van Pieces of Her moet nog beginnen, waardoor de verwachting is dat de serie pas in 2021 te zien zal zijn. Charlotte Stoudt, eerder schrijvend voor Homeland en House of Cards, heeft het boek verwerkt tot een seriescript.

35 miljoen boeken verkocht

Karin Slaugter is één van de succesvolste schrijfsters van het moment. Ze heeft al meer dan twintig titels op haar naam staan, waarvan er wereldwijd ruim 35 miljoen zijn verkocht. De meeste boeken vallen onder reeksen, zoals de Will Trent-reeks en de Grant County-reeks. Pieces of Her is echter een losstaand verhaal.

Pieces of Her op Netflix

In Pieces of Her draait het om Andrea Cooper. Ze dacht dat ze uit een compleet normaal gezin kwam, tot ze haar 31ste verjaardag vierde. Samen met haar moeder ging ze uit lunchen, maar dit eindigde in een schietpartij met daarbij drie doden. Andrea Cooper ontdekt dat haar moeder helemaal geen doorsnee persoon is en een groot verleden met zich meedraagt. Vanaf dat moment moet ze dan ook vluchten voor haar moeders geheimen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Pieces of Her op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?