Laatste nieuws over Netflix

Comedian Ansari maakt sitcom voor Netflix

Aziz Ansari NetflixDe sitcoms vliegen uit de grond op Netflix. Eerder dit jaar mochten we al kennis maken met Unbreakable Kimmy Schmidt en volgend jaar zal er een vervolg komen op Full House: Fuller House. Ook Aziz Ansari heeft de opdracht gekregen om een exclusieve serie te maken waarin de comedian de hoofdrol zal spelen.

Parks and Recreation

Ansari heeft al een staat van dienst als acteur in comedieseries. Hij is vooral bekend uit Parks And Recreation, daarin speelt hij Tom Haverford. De samenwerking tussen Ansari en Netflix komt niet als een verrassing, want de afgelopen jaren verschenen er al diverse stand-up voorstellingen van zijn hand exclusief op de video-on-demanddienst.

Tien afleveringen

Netflix heeft van hem nu ook een sitcom besteld. Variety meldt dat Ansari de nieuwe serie zelf heeft gecreëerd en ook zal coproduceren. Voor het eerst seizoen zijn er tien afleveringen van telkens een halfuur besteld. Hoe de serie gaat heten en waar het om zal gaan draaien is nog niet bekend gemaakt. Wel is een groot deel van de cast al bekend. Naast Ansari zijn er rollen weggelegd voor Jon Benjamin, Lena Waithe, Eric Wareheim, Noel Wells en Kelvin Yu.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?