Laatste nieuws over Netflix

Complete Star Wars collectie op Netflix

Star Wars Netflix
De complete collecte van Star Wars is op Netflix beschikbaar. Op maandag 15 augustus werden er zes films van Star Wars toegevoegd aan het aanbod van Netflix en op dinsdag 16 volgt ook Star Wars: The Force Awakens, de meest recent verschenen film. Het is niet bekend hoe lang de Star Wars films op Netflix te zien zullen zijn.

Er zijn ter wereld maar weinig films die over zo’n lange tijd zo populair zijn als Star Wars. James Bond en Star Trek, binnenkort ook volledig op Netflix, komen hier bij in de buurt. Een nieuwe film van Star Wars zorgt voor uitzinnige fans. Het feit dat Star Wars nu ook op Netflix te zien is zal bij veel liefhebbers voor een lach op het gezicht zorgen. De zeven reeds verschenen Star Wars films kunnen nu onbeperkt en oneindig vaak bekeken worden via Netflix. Eind 2016 komt de achtste Star Wars film, Rogue One: A Star Wars Story, uit in de bioscoop. Wie weet is die nieuwste film ook wel vanaf de zomer van 2017 op Netflix te aanschouwen.

Star Wars op Netflix

Star Wars op Netflix. De fans hoopten er al lang op en dus is 15 augustus een uitstekende dag voor hen. Het begon in 1977 allemaal. George Lucas is de bedenker van Star Wars en verbaasde de wereld met Star Wars: Episode IV: A New Hope. In 1980 en 1983 verschenen er nieuwe films en was de eerste trilogie voltooid. Tussen 1999 en 2005 verscheen de tweede trilogie in de bioscopen. Dit was de prequel van Star Wars en inmiddels is de sequel ook in gang gezet. Met Star Wars: Episode VII: The Force Awakens is deel I van de derde trilogie vorig jaar in de bioscoop verschenen en vanaf dinsdag 16 augustus dus op Netflix te aanschouwen. Op Twitter heeft de streamingdienst wel aangegeven dat de films voor een bepaalde tijd op Netflix te zien zijn. Over één jaar loopt de licentie af.

Deze Star Wars films staan op Netflix:

Star Wars: Episode IV: A New Hope
Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back
Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi
Star Wars: Episode I: The Phantom Menace
Star Wars: Episode II: Attack of the Clones
Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars: Episode VII: The Force Awakens

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?