Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Coughlan verklapt: Zo kwam ze achter identiteit Whistledown in Bridgerton

Nicola Coughlan was in Bridgerton verantwoordelijk voor de rol van Penelope. In een aflevering van The Netflix Afterparty heeft Coughlan verklapt hoe ze achter de identiteit van Lady Whistledown kwam. Zo blijkt ze het script van het eerste seizoen niet nodig gehad te hebben om te weten wie de anonieme berichten schreef.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Bridgerton seizoen 1 nog niet hebt gezien

Nieuwsgierig

Coughlan kon haar nieuwsgierigheid niet in bedwang houden en kwam er op een bijzondere manier achter wie achter Lady Whistledown zat. Uitgerekend haar karakter Penelope was verantwoordelijk voor de artikelen. “Ik kwam er op een gekke manier achter, op een online forum. Ik wilde alles weten over de boeken en de personages.”

“Ik was al bezig met lezen, maar de informatie kwam niet snel genoeg. Dus ik ontdekte het op Reddit of zo. Ik las: ‘Penelope blijkt Lady Whistledown te zijn’ en ik dacht: wat? Las ik dat verkeerd? Ik sprak Chris, de showrunner, en vroeg: ‘Ben ik Whistledown?’ En hij zei ‘ja'”, verklapte Coughlan.

Historisch gezien onjuist

De laatste tijd verschenen ook meerdere berichten dat Bridgerton historisch gezien niet klopte. Dat had onder meer te maken met de diversiteit van de cast. Golda Rosheuvel, koningin Charlotte, sprak erover. “Dit is juist goed voor het tijdperk waarin we nu leven. Dat een productie zoals deze gewoon zo’n productie is… en dat het verder niet genoemd wordt en dat we gewoon de wereld eren en de acteurs en de mensen. Deze serie is een goed voorbeeld van wat ik graag wil ervaren in verhalen.”

Ondertussen mogen we ons alvast voorbereiden op het tweede seizoen van Bridgerton. In dat tweede seizoen gaat Lady Whistledown haar identiteit tegenover in ieder geval één persoon prijsgeven. Wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met het tweede seizoen van Bridgerton, is nog afwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?