Trailers

Coyotes, de Belgische ‘Outer Banks’ komt in december op Netflix

Met Coyotes komt er in december een nieuwe Belgische serie naar Netflix. De Limited Serie van het Franstalige RTBF werd in mei van dit jaar in België uitgezonden. Het was zo’n succes dat Netflix de internationale streamingrechten heeft verworven.

Outer Banks meets The A-List

De serie Coyotes is te omschrijven als een mix tussen Outer Banks en The A-List. Een groep jongeren zit op een zomerkamp waar ze denken vooral veel lol te maken en misschien wel een stiekeme zomerliefde te scoren. Tot ze op een schat stuiten. Gaat het in Outer Banks om een geheimzinnige schat die ergens verstopt is. In Coyotes gaat het om diamanten.

Vriendschap tot uiterste getest

Het is namelijk één van de zomerkampers die er met het geld vandoor gaat en dat komt hem uiteraard door te staan. De vriendschap van de groep wordt tot het uiterste getest en weten ze de daadwerkelijke criminelen te slim af te zijn? De voornamelijk onbekende cast heeft één bekend gezicht: Olivia Castanho. Ze was eerder al te zien in Sexify en Nobody Sleeps in the Woods. Op vrijdag 3 december zullen de zes afleveringen op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van Coyotes

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?