Trailers

Crime Scene-serie debuteert met The Vanishing at the Cecil Hotel

Crime Scene is de nieuwe true crime documentairereeks van Netflix. In ieder seizoen zal er een losse zaak worden behandeld en in februari is de opener weggelegd voor The Vanishing at the Cecil Hotel.

Crime Scene op Netflix

De afgelopen jaren zijn er al heel wat succesvolle true crime docureeksen op Netflix verschenen. Het startschot werd gegeven met Making a Murderer. Inmiddels is het genre niet meer weg te denken op Netflix en brachten we recent ook een lijst met de beste true crime titels op Netflix. Joe Berlinger maakte eerder al The Ted Bundy Tapes en is nu verantwoordelijk voor Crime Scene.

Elisa Lam verdwijnt

Het eerste seizoen is een vierdelige reeks over The Vanishing at the Cecil Hotel. Het draait daarbij om de mysterieuze verdwijning van Elisa Lam in februari 2013. De laatste beelden van Lam waren mysterieus en beangstigend tegelijkertijd. Ze stond in een lift in het hotel in Los Angeles. Daar leek ze voor iets of iemand ontzettend bang en vooral te schrikken. Ze maakte de meest vreemde gevaren en velen dachten dat ze een geest zag. De 21-jarige studente uit Canada verdween vervolgens zonder ook maar een spoor na te laten. Al haar spullen en paspoort lagen nog op de hotelkamer.

The Vanishing at the Cecil Hotel: Spoken en Geesten?

Dat de verdwijning van Elisa Lam zoveel aandacht trok kwam naast de beelden door de locatie. Cecil Hotel is een beruchte locatie als één van de dodelijkste hotels van de wereld. Er vielen in LA al talloze doden met soms onverklaarbare oorzaken. Ook verbleven er moordenaars in het hotel, zoals Richard Ramirez aka Night Stalker. Het volledige eerste seizoen van Crime Scene is te zien op 10 februari.

Bekijk de trailer van The Vanishing at the Cecil Hotel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?