Trailers

Criminal keert verrassend terug; opnieuw topnamen in seizoen 2

Criminal zal deze maand nog met nieuwe afleveringen verschijnen. In 2019 was de bijzondere crimeserie één van de verrassingen van Netflix. Met bijna dezelfde verrassing werd vorige maand aangekondigd dat op 16 september nieuwe episodes verschijnen. Opnieuw met een topcast.

Kat-en-muisspel in verhoorkamer

Het bijzondere aan Criminal is dat bijna alles zich afspeelt in één ruimte, namelijk de verhoorkamer. De politie heeft een verdachte, maar hij moet ‘alleen’ nog bekennen. Dat levert in iedere aflevering een fascinerend kat-en-muisspel op. In 2019 verschenen er twaalf afleveringen, in vier talen. Naast de Britse versie kwamen er ook Spaanse, Duitse en Franse versies, maar alleen van de Britse is – vooralsnog – een vervolg gemaakt.

Topacteurs

Bestond het eerste Criminal UK-seizoen uit drie afleveringen, nu zijn er vier episodes. David Tennant zagen we in het eerste seizoen als één van de verdachten, nu zijn Kit Harington, Kunal Nayyar, Sharon Horgan en Sophie Okonedo de hoofdrolspelers. Zij worden allemaal verdacht van zware vergrijpen, die ze uiteraard ontkennen. Maar voor hoelang? Op vrijdag 16 september komen alle antwoorden. De trailer is al wel vast verschenen.

Bekijk de trailer van Criminal UK: seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?