Laatste nieuws over Netflix

Cursed na éen seizoen toch al gecanceld

Bijna een jaar na dato heeft Netflix besloten om definitief een streep te zetten door Cursed. De serie werd door ons al opgenomen in de lijst van 10 grote series waar een groot vraagteken achter stond. Gecanceld of dichtbij verlenging? De serie met Katherine Langford is gecanceld.

Cursed een jaar geleden

In de zomer van 2020 verscheen het eerste seizoen van Cursed. De hoofdrol was weggelegd voor Katherine Langford, die in de voorgaande jaren naam had gemaakt in 13 Reasons Why. Nu was ze het gezicht van een nieuw verhaal over de legende van King Arthur. Het eerste seizoen kwam uit op 17 juli en lang was het stil rondom de serie. Er waren al geluiden dat de reeks was gecanceld, maar nu kwam Deadline met het definitieve nieuws. De cast heeft te horen gekregen dat hun contract niet wordt verlengd.

Teleurstellende ontvangst

Voor de serie werd flink wat geld vrijgemaakt en de reeks zag er dan ook erg goed uit. Het verhaal wist een stuk minder te overtuigen en de serie heeft op IMDb na 25.000 stemmen slechts een 5.9. Voor Netflix reden om er een streep doorheen te zetten. Het gaat de laatste week hard met series die worden gecanceld, afgelopen week ging er namelijk ook al een streep door liefst vier series.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?