Laatste nieuws over Netflix

Daar is aflevering Uno van Better Call Saul

Better Call Saul Netflix Original Breaking Bad spinoffHet lange wachten is dan eindelijk voorbij. Maandagmorgen, op 9 februari, verscheen de eerste aflevering van Better Call Saul op Netflix. De titel van de eerste aflevering heet ‘Uno’. Better Call Saul is een spin-off van de hitserie Breaking Bad.

Iedere week zal er een nieuwe aflevering van deze serie op Netflix verschijnen. De aftrap werd dus vandaag (maandag) verricht, maar vanaf nu kun je iedere dinsdag een nieuwe episode verwachten, zoals ook op de tegel te zien is op Netflix als je op Better Call Saul zoekt. De eerste aflevering verscheen vannacht niet meteen om 00.00 uur online, omdat de primeur voor de Verenigde Staten was. Daar werd de aflevering om 21.00 uur (Amerikaanse tijd) uitgezonden, gevolgd door de tweede. Nu zijn ook wij Nederlanders aan de beurt en morgen (dinsdag) kunnen we dus alweer de tweede aflevering zien.

Better Caul Saul gaat over Saul Goodman, de advocaat van Walter White en Jesse Pinkman in Breaking Bad. In Better Call Saul gaan we ontdekken hoe Jimmy McGhill, wat zijn officiële naam is, in het louche wereldje terecht is gekomen. In Breaking Bad heeft Saul voor ieder probleem wel een mannetje om het op te lossen. Nu kunnen we er eindelijk achter komen hoe hij aan deze contacten komt en natuurlijk is er de eerste ontmoeting met Mike Ehrmantraut, zoals ook al in promo’s te zien is geweest!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?