Laatste nieuws over Netflix

Dader bekent schuld voor fataal ongeluk Chesapeake Shores-acteur

Ryan Koss heeft schuld bekend voor het dodelijke ongeval van Treat Williams. De acteur uit Chesapeake Shores verongelukte afgelopen juni, toen hij op zijn motor werd aangereden door een auto.

 

Die auto werd bestuurd door Ryan Koss, notabene een kennis van de toen 71-jarige acteur. Deze week heeft Koss schuld bekend aan nalatig rijgedrag met dodelijke afloop. Door schuld te bekennen hoeft hij niet de gevangenis in. Wel zal hij een jaar niet mogen rijden en moet hij verplicht deelnemen aan een herstelprogramma.

Grote staat van dienst

De in 1951 geboren Richard Treat Williams heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij speelde in meer dan 75 films waaronder Once Upon a Time in America, What Happens in Vegas en Star Wars: The Empire Strikes Back. Al in de jaren’80 kwamen daar de eerste series bij.

Chicago Fire en Chesapeake Shores

Met name het afgelopen decennium heeft Williams in bekende series gespeeld. Eerst in Chicago Fire, zestien afleveringen als Benny Severide. Zijn grootste televisierol was in Chesapeake Shores als Mick O’Brien. Deze romantische dramaserie kwam afgelopen jaar na zes seizoenen tot een besluit. Zijn laatste rol was in Blue Bloods, op 12 mei was hij nog te zien in de aflevering Irish Exits.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?